Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέρ της Ghavami

Υπέρ της Ghavami
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 - 23:48

Το έντονα ευαισθητοποιημένο της πρόσωπο αποδεικνύει έμπρακτα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας, όπως και οι άλλες ομάδες της Α1, θα προβούν σε μια διαφορετική διαμαρτυρία, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την Ghoncheh Ghavami και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Μια πρωτοβουλία από την ΕΟΠΕ, στα πλαίσια της υποστήριξης της διεθνούς καμπάνιας που έχει ξεκινήσει, η παγκόσμια κοινότητα βόλεϊ, για άμεση αποφυλάκιση της ιρανής φιλάθλου.

Θυμίζουμε ότι η 25χρονη Ghoncheh Ghavami, φυλακίστηκε στις 20 Ιουνίου, επειδή απλά ζήτησε να μπορούν οι γυναίκες να βλέπουν τους αγώνες βόλεϊ Ανδρών. Στις 2 Νοεμβρίου, τα ιρανικά δικαστήρια την έκριναν ένοχη, με την κατηγορία της προπαγάνδας, εναντίον του συστήματος, ενώ πραγματοποιούσε ειρηνική διαδήλωση, έξω από το στάδιο Azadi, στην Τεχεράνη, για την ισότητα στην παρακολούθηση αγώνων βόλεϊ και από τις γυναίκες.

“Free Ghoncheh Ghavami”, θα αναφέρει το μήνυμα που θα κρατούν όλες οι αθλήτριες πριν την έναρξη των αγώνων του Σαββάτου, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην προσπάθεια του κόσμου του βόλεϊ για την άμεση απελευθέρωση της Ghoncheh.

Διαβάστε επίσης

Ήρθε η ώρα του!

Ήρθε η ώρα του!

Ο Θρύλος παίζει στο Ρέντη με τον Παναθηναϊκό για την Α1 βόλεϊ Γυναικών (20:30, Novasports 1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

«Κλειδί το σερβίς»

«Κλειδί το σερβίς»

Ο Δημήτρης Καζάζης θεωρεί πως η νίκη με την Ποζογίλνιτσα είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας.