Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήρθε η ώρα του!

Ήρθε η ώρα του!
Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 - 00:15

«Καθαρή» νίκη και τρίποντο είναι ο μόνος στόχος του Ολυμπιακού στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, αφού -εκτός από τη δεδομένη θέληση των νταμπλούχων να κερδίσουν για λόγους γοήτρου- θέλουν και το απόλυτο των βαθμών στους αγώνες που έχουν δώσει ως τώρα προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή.

Στον αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 20:30 (Novasports 1) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 Γυναικών, δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί για τον Θρύλο, εκτός από τις γνωστές απώλειες της Κωνσταντίνου και της Κοσμά, που έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργικές επεμβάσεις και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό από την αγωνιστική δραστηριότητα.

Ετσι, οι «ερυθρόλευκες» θα παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα, καθώς και η Μπραμπόροβα έχει επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων εδώ και ημέρες.

Ο προπονητής των νταμπλούχων, Γιάννης Νικολάκης δήλωσε στο osfp.gr: «Ένας αγώνας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα της δυναμικότητας των ομάδων τη χρονική στιγμή του αγώνα. Η ομάδα μας είναι απόλυτα έτοιμη να παίξει για τη νίκη, όπως κάνει και σε κάθε αγώνα. Κατά την γνώμη μου, το κλειδί του αγώνα θα είναι το δύσκολο σέρβις, το οποίο θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για να δυσκολέψουμε την υποδοχή και την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, γερά...

Θρύλε, γερά...

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Θρύλου φιλοξενεί την Γκεντ. (Live από το gavros.gr, 19:00/OTESport5).

Υπέρ της Ghavami

Υπέρ της Ghavami

Την ανθρώπινη πλευρά της φανέρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.