Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όνειρο να είμαι αρχηγός»

«Όνειρο να είμαι αρχηγός»
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 - 02:40

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο αρχηγός του Θρύλου μίλησε στην κάμερα της Nova τόσο για τον αποψινό αγώνα στο «Μελίνα Μερκούρη», όσο και για το γεγονός πως απόψε ήταν ο αρχηγός του Θρύλου.

«Ήταν ένα ντέρμπι, καταφέραμε να παίξουμε το ανάλογο δυνατό για να κερδίσουμε. Στο τρίτο σετ πέσαμε κάπως, ήταν πιο δύσκολο, αλλά το κοντράραμε. Βρήκαμε ρυθμό στο τέταρτο σετ και καταφέραμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Από κάθε ματς παίρνεις μαθήματα, ακόμα και αν κερδίζεις 3-0 με άνεση. Το ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, είμαστε σε φουλ περίοδο με συνεχείς αγώνες. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να τα καταφέρουμε».

Για το ότι ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού: «Ήταν αυτό που ήθελα, ονειρευόμουν από μικρό παιδί να ήμουν αρχηγός του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό και μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Το απολαμβάνω περισσότερο και ευελπιστώ να είμαι αρχηγός στις περισσότερες νίκες».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τακουρίδης, που επίσης ήταν από τους διακριθέντες της νίκης επί της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα του gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, γερά...

Θρύλε, γερά...

Η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Θρύλου φιλοξενεί την Γκεντ. (Live από το gavros.gr, 19:00/OTESport5).