Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να δουλέψουμε»

«Πρέπει να δουλέψουμε»
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 - 15:05

Μπορεί η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Θρύλου να ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Γκεντ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκες» θα πάνε στο Βέλγιο για να πάρουν μια καθαρή νίκη, όπως δήλωσε και η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και πρόκειται να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις της Χριστοδούλου:

«Σίγουρα η Γάνδη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αυτό το ξέραμε από την αρχή, έπαιζε ένα πολύ γρήγορο βόλεϊ. Από κει και πέρα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όσο καλά πρέπει. Η ομάδα ακόμα δεν έχει πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ατομική και ομαδική για να καταφέρουμε να παίξουμε ένα καλύτερο βόλεϊ. Υπήρξαν πολλά κενά διαστήματα που με τέτοιες ομάδες δυστυχώς δεν συγχωρούνται», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια από δω και πέρα εμείς πρέπει να πάρουμε μια καθαρή νίκη στο Βέλγιο και το χρυσό σετ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα αλλά τα εύκολα λάθη που κάνουμε δεν μας το επιτρέπουν. Όταν υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα και παίζει το απλό και καλό βόλεϊ που ξέρει είμαστε πολύ κοντά».

Διαβάστε επίσης

Ψάχνουν «γιατρικό»

Ψάχνουν «γιατρικό»

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν τα κορίτσια του Θρύλου κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Αφεντικό ο Θρύλος

Αφεντικό ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο μεγάλο ντέρμπι. Live από το gavros.gr, 19:00/NS1.