Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο»

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο»
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 - 00:45

Κάλεσμα στον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού, απηύθυνε ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Ο αρχηγός του Θρύλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στα παιχνίδια που ακολουθούν με Ζενίτ Καζάν και ΠΑΟΚ, αλλά και για την παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ.

«Στο πρωτάθλημα με τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τον περάσαμε, αφού ήμασταν ισόβαθμοι και πλέον είμαστε εμείς πρώτοι. Είναι σημαντικά παιχνίδια αυτά και για το γόητρο και για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχει κερδίσει μέσα στο Ρέντη.

Τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Καζάν στην έδρα μας και ακολουθεί αυτό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών. O Ολυμπιακός όμως δεν παύει να έχει τους ίδιους στόχους, να θέλει να κάνει μόνο νίκες και για αυτό θα παίξουμε στα ματς που ακολουθούν.

Το νικηφόρο ξεκίνημα στη σεζόν, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις αλλά και η παρουσία του κόσμου στο Ρέντη μας κάνουν περισσότερο οικογένεια και με τον κόσμο και με εμάς τους αθλητές. Μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλάνε πάρα πολύ καλά. Ξέρει αρκετά ο ένας τον άλλον και μέσα στο παιχνίδι υπάρχει πάντα αρκετά καλή διάθεση και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια και στα αποτελέσματα αφού δεν έχουμε κάνει ήττα.

Από κει και πέρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Καζάν, θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα για να καταφέρουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παίζουμε με μια ομάδα που στη Ρωσία διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά διεκδικεί και το Champions League.

Όμως ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη και όπως είπα και πριν και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τον ίδιο σκοπό. Εγώ έτσι όπως έχω αρχίσει να βλέπω φέτος τον κόσμο που έχει έρθει σε δυο σερί παιχνίδια, πιστεύω θα δώσει ένα αρκετά δυνατό παρών με την Καζάν, σίγουρα τον χρειαζόμαστε.

Θα είναι και ένας αγώνας αρκετά υψηλού επιπέδου. Είναι σα να βλέπει ο κόσμος «ποδοσφαιρικά» τη Barcelona και θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του».

Διαβάστε επίσης

Οι διαιτητές με ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές με ΠΑΟΚ

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους διαιτητές και το πρόγραμμα για την 5η αγωνιστική της Α1 Βόλεϊ Ανδρών.

Η κορυφή είναι δική του

Η κορυφή είναι δική του

Ο Θρύλος ζορίστηκε κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά νίκησε 3-2 και έμεινε μόνος πρώτος.