Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μπορεί το κάτι παραπάνω»

«Μπορεί το κάτι παραπάνω»
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 - 02:05

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Γαλατασαράι, εξέφρασε η Στέλλα Χριστοδούλου:

«Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε αρκετά καλά, στο τρίτο η ομάδα έπεσε ψυχολογικά, λόγω του ότι είχαμε αποκλειστεί. Απο κει και πέρα είναι σημαντικό ότι κοιτάμε τέτοιες ομάδες στα μάτια και θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει έτσι μπορεί σε λίγο καιρό να διεκδικεί και κάτι παραπάνω. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη, το κυνηγούσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα τελείωσε η Ευρώπη για μας και στρέφουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα» ήταν το αρχικό σχόλιο της διεθνούς πασαδόρου του Θρύλου, για να προσθέσει:

«Με τις εμφανίσεις στα δυο ματς δεν φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Βέβαια η Γαλατασαράϊ έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ όμως θεωρώ ότι δεν παίζουν τα μπάτζετ ούτε τα λεφτά σε μια ομάδα, παίζουν οι αθλήτριες. Εμείς βγάλαμε αρκετή ψυχή, δείξαμε καλά στοιχεία και πρέπει να τα κρατήσουμε για τη συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθεια της ομάδας αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω το οποίο δεν έγινε και αυτό αφήνει μια πικρή γεύση πίσω μας».

Διαβάστε επίσης

Υποδειγματική συμπεριφορά!

Υποδειγματική συμπεριφορά!

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών, που με τη βοήθειά τους κόντραρε για μία ακόμη φορά την ακριβοπληρωμένη Γαλατάσαραϊ.

«Σκληρό παιχνίδι»

«Σκληρό παιχνίδι»

Στον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με την Φριντριχσχάφεν αναφέρθηκε ο Αντρέι Ντιάσκοφ.

Στο Ρέντη ο Κουντούρης

Στο Ρέντη ο Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ζήτησε συγκέντρωση για τα παιχνίδια με τη Φριντρισχάφεν και με τον πελάτη.