Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... σκαμνί ο πελάτης

Στο... σκαμνί ο πελάτης
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014 - 12:42

Σε απολογία για όσα έγιναν στο κλειστό της Κυψέλης την περασμένη Δευτέρα, κάλεσε τον πελάτη ο αθλητικός δικαστής. Ο Θρύλος δεν «μάσησε» από την τρομοκρατία και σημείωσε την 18η συνεχόμενη νίκη του επί του πελάτη στο Βόλεϊ Ανδρών, αλλά ο ΠΑΟ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη «ζούγκλα».

«Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις: του ν.2725/99 (άρθρο 41 παρ ζ΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ , του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (άρθρα 17, 19, 23,) και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2014/2015 καλεί:

Το Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός όπως μέχρι την Τρίτη 30/12/2014 και ώρα 12.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα (φ.α. και έκθεση παρατηρητή) του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 22 Δεκεμβρίου 2014 στο γυμναστήριο του Πανελληνίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Του... έσβησε τα φώτα

Του... έσβησε τα φώτα

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη 3-1 σετ επί του Φοίνικα Σύρου τη χρονιά. Πρώτος και καλύτερος.

«Μήπως να αλλάξετε ύμνο;»

«Μήπως να αλλάξετε ύμνο;»

«Καυστική» ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προς τον αιώνιο πελάτη που τολμάει και μιλάει και στο Βόλεϊ...