Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόμβα» με Νέσοβιτς!

«Βόμβα» με Νέσοβιτς!
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 - 02:05

Την «βόμβα» της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προχώρησαν στην απόκτηση της 26χρονης Σέρβας διαγωνίου Ιβάνα Νέσοβιτς, η οποία έρχεται να προσδώσει δυναμική και ποιοτικές λύσεις στην επίθεση του Θρύλου.

Το νέο απόκτημα των Πειραιωτών ξεκίνησε στο νέο πρωτάθλημα ως το απόλυτο φαβορί για το τίτλο, όμως είδε στον πρώτο γύρο τον Παναθηναϊκό να τον κερδίζει μέσα στο Ρέντη, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» να θέλουν και φέτος το πρωτάθλημα και να το δείχνουν ξεκάθαρα με μια εξαιρετική κίνηση, η οποία είναι η απόκτηση της 26χρονης Σέρβας διαγώνιας Ιβάνας Νέσοβιτς.

Πρόκειται για διεθνή παίκτρια της Σερβίας, η οποία θα αντικαταστήσει την Λετίσια Μποσκάτσι και η οποία σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως έχει δείξει και στην καριέρα της. Η Νέσοβιτς, για την οποία γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να φτάσουν τα έγγραφα από την Κίνα, ξεκίνησε την καριέρα της στον Ερυθρό Αστέρα, μετά πήγε στην Ασιστέλ Νοβάρα, στην Σοβεράτο, στην Σεονγκάμ, στην Ντένσο Εάρμπις και στην Μπελεντίγιεσπορ.

Διαβάστε επίσης

«Τεράστια εμπειρία...»

«Τεράστια εμπειρία...»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα.

Το Σάββατο με Ανατόλια

Το Σάββατο με Ανατόλια

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 18:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των κοριτσιών του Θρύλου με το Ανατόλια.