Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Άψογη συνεργασία»

«Άψογη συνεργασία»
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 - 13:55

Τη συνεργασία της με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Novibet, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Θρύλου. Αναλυτικά: «Η Novibet και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χαράζουν κοινή πορεία για τη σεζόν 2014-2015 ανακοινώνοντας τη στενή συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με την πρώτη να δρα ως Μέγας Χορηγός του θρυλικού συλλόγου!

Με αυτόν τον τρόπο, η Novibet, η νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία online στοιχήματος, και ο ιστορικός σύλλογος δηλώνουν την κοινή στάση τους απέναντι στον ελληνικό αθλητισμό καθώς και τη διάθεση προώθησης αθλητών και αθλημάτων που, παρά τις μεγάλες διακρίσεις τους, δεν τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης και στήριξης».

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet, Σταύρος Κυριακίδης, δήλωσε: «Η συνολική φιλοσοφία της Novibet, στο θέμα των χορηγιών, είναι η στήριξη σωματείων, αθλητών και αθλημάτων που δεν απολαμβάνουν αναγνώριση αντίστοιχη των διακρίσεων, των κόπων και των προσπαθειών τους. Αυτοί οι αθλητές για την εταιρεία μας αποτελούν ήρωες και στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα τους και να αποτελέσουμε ουσιαστικούς συνοδοιπόρους στα όνειρα και την πορεία τους».

Ο Γιώργος Μπαρμπάτσης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Novibet, τόνισε: «Ένα από τα βασικά στοιχεία που συζητήθηκε διεξοδικά και, εν τέλει, συνέβαλε στην οριστική εδραίωση της συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και της Novibet αποτελεί η βαθιά πεποίθηση και των δύο μερών για την ανάγκη προώθησης των αρχών του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο».

Τέλος, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με τη Novibet και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός αυτό. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές πρωτίστως αφορά τις ομάδες των 4 βασικών ομαδικών αθλημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Εκτιμώ πως στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα φανούν τα αποτελέσματα μιας άψογης συνεργασίας».

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν η Μποσκάτσι

Παρελθόν η Μποσκάτσι

Τη λύση της συνεργασίας με την Λετίσια Μποσκάτσι ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Έπεσε μαχόμενος

Έπεσε μαχόμενος

Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Ζενίτ στο Καζάν για την 5η αγωνιστική του Champions League.