Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος η κορυφή»

«Στόχος η κορυφή»
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 - 02:50

Τον ενθουσιασμό του για την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού στο πέμπτο συνεχόμενο Final-4 Κυπέλλου εξέφρασε ο Γιάννης Νικολάκης, Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου λίγη ώρα μετά το τέλος του άνετου 3-0 επί του Α.Ο. Θήρας, με το οποίο οι «ερυθρόλευκες» τσέκαραν το εισιτήριο της πρόκρισης, τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα που είναι για ακόμη μια χρονιά στο Final-4 .

Θα διεκδικήσουμε το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο και σίγουρα πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Η Σαντορίνη είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση. Η ομάδα μου ήταν πολύ συγκεντρωμένη. Μετράει το αποτέλεσμα Συγχαρητήρια στην ομάδα Πήραμε ένα εύκολο παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, για να προσθέσει αναφερόμενος στην κρίσιμη συνέχεια:

«Σημασία είναι να είμαστε υγιείς. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, Έχουμε περάσει πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, αλλά τα παιδιά με υπομονή και υπομονή και με πολύ καλή διαχείριση προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε μπροστά μας 1,5 – 2 μήνες, Στόχος του Ολυμπιακού είναι η κορυφή, Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

Χαλαρά στο F4

Χαλαρά στο F4

Τα κορίτσια Βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησαν 3-0 σετ τον ΑΟ Θήρας και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...

«Αυτό που έπρεπε»

«Αυτό που έπρεπε»

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Μεντ, στάθηκε ο Κώστας Προύσαλης και τόνισε πως στην ομάδα πρέπει να βελτιώσουν συγκεκριμένα πράγματα...