Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμοι για τη νίκη»

«Έτοιμοι για τη νίκη»
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 - 15:45

ΣΥΡΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κέρδισε με 3-0 σετ την Κηφισιά και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό, που κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου. Τρεις από τους πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς, οι Προύσαλης, Κλαρκ και Καζάζης, μίλησαν στην κάμερα του gavros.gr και ανέφεραν πως η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει το Κύπελλο στον Πειραιά.

«Αφιερώνουμε την νίκη στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και περιμένουμε ακόμα περισσότερους στον τελικό. Η ήττα της Δευτέρας από την Κηφισιά μας πείραξε. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε στο έπακρο. Η δουλειά μας όμως είναι στον τελικό. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τώρα ποιες λεπτομέρειες, θα δούμε. Ελπίζω να πάρω δεύτερο Κύπελλο στην Σύρο (σ.σ. το είχε πάρει και το 2012, με τον Ηρακλή, όπως και ο Χριστοφιδέλης -που κυνηγάει το ρεκόρ των 10 Κυπέλλων-, αλλά και ο Στεφάνου). Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε ένα ακόμα Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να το αφιερώσουμε στον κόσμο μας», ήταν τα λόγια του Προύσαλη, για να συνεχίσει ο κόουτς.

«Το είχαμε πει ότι το ματς αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Ήμασταν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Είχαμε την χαρά να είμαστε όλοι καλά και πιάσαμε πολύ καλή απόδοση. Ο τελικός θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ έμπειρους παίκτες».

Τέλος, Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα την ευκαιρία να επικρατήσει και της δεύτερης ομάδας που τον έχει νικήσει φέτος. Μετά το παιχνίδι στο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ, πολλοί είχαν συγκρίνει τον τότε «διαστημικό» Γκόμεζ με τον Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός, πάντως, δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία: «Δεν κοιτάζω τα στατιστικά μου σε κανένα παιχνίδι, προσπαθώ μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξω καλά και αν το κάνω και βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει, θα είμαι πολύ χαρούμενος». Για τον χθεσινό αγώνα, όπου ήταν εξαιρετικός (βρίσκοντας ρυθμό και από το σερβίς, όπου ήταν αλάνθαστος), έδωσε εύσημα στον Στεφάνου: «Περάσαμε δίκαια στον τελικό. Ο Στεφάνου έκανε πολύ καλό παιχνίδι και το έκανε εύκολο για τον Κώστα (σ.σ. Προύσαλη), που με την σειρά του το έκανε πιο εύκολο και για μένα. Ο Στεφάνου είχε ηγετική παρουσία και μας είχε όλους σε εγρήγορση. Τώρα θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο προηγούμενο μεταξύ μας ματς και να φτάσουμε στην νίκη».

Διαβάστε επίσης