Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δική μου η ευθύνη»

«Δική μου η ευθύνη»
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 - 17:27

Την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ, αλλά και την απώλεια του Κυπέλλου στο Final-4 της Σύρου ανέλαβε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, δεν κρύφτηκε πίσω από το …δάκτυλό του αναλαμβάνοντας πλήρως το μερίδιο που του αναλογεί για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα

«Τρεις ήττες για τον Ολυμπιακό μέσα σε μία εβδομάδα είναι πάρα πολλές. Ο πρώτος που ευθύνεται είμαι εγώ. Είμαι υπεύθυνος για το στήσιμο και την αγωνιστική εικόνα μας.

Η ομάδα δεν έχει καθόλου ψυχολογία και πρέπει να βρούμε άμεσα λύση Ήταν μία ήττα βαριά και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του με πρώτο εμένα, η Ομάδα έχει δημιουργηθεί από εμένα και την ευθύνη την έχω εγώ» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο προπονητής του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

»Και στον τελικό Κυπέλλου δεν υπήρχε σπίθα και υπάρχει και συνέχεια. Ο αντίπαλος παίζοντας καλά και αυτή βγήκε. Από άποψη πάθους για το παιχνίδι δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια. Χρειάζεται να βγάλεις κάτι παραπάνω και εμείς δεν το δείξαμε.

Επί της ουσίας αυτή η ήττα είναι κυρίως θέμα γοήτρου. Πολύ δύσκολα θα παίρναμε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, με ηρεμία να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε και να το δούμε για το καλό της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Εύκολα τη Θήρα

Εύκολα τη Θήρα

Νικηφόρα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια της περιόδου οι ερυθρόλευκες.

Στη... μάχη του Final 4 οι Παίδες!

Στη... μάχη του Final 4 οι Παίδες!

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Ακάδημο Αργυρούπολης στον ημιτελικό τη Δευτέρα (21:30), με στόχο την πρόκριση στον τελικό.