Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό οι Κορασίδες

Στον τελικό οι Κορασίδες
Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 - 01:15

Το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. «τσέκαραν» οι Κορασίδες Β’ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα του Σαββάτου.

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, επικράτησαν με 3-2 σετ του ΑΟΝ Αργυρούπολης στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καματερού.

Την Κυριακή στις 19:30 στο ίδιο γήπεδο θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ΑΠΣ Άμιλλα-ΑΟΝΣ Μίλων. Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση της ομάδας της Αργυρούπολης στο ται μπρεικ με 15-9 και έκλεισε θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος σε τελικό πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-18, 24-26, 22-25, 25-21,15-9

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαλίζη Ελένη (λύμπερο) Γραμμένου Θεοδώρα (ακραίος), Δήλερη Ειρήνη (κεντρικός), Δημοπούλου Χριστίνα (διαγώνιος), Ζάππα Ευγενία (ακραίος), Ζγούρη Μαρία (διαγώνιος), Κορέλη Φιλίπα (πασαδόρος), Κουτρούλη Πολυξένη (ακραίος), Μπακριτζόγλου Μαρίλια (λύμπερο), Παπαβασιλείου Αθηνά (κεντρικός), Τύρου Μαρία (ακραίος), Φιρλίγκου Γιώτα (πασαδόρος), Χαλκίτη Σοφία (κεντρικός)

Διαβάστε επίσης

Αργυρό οι Κορασίδες

Αργυρό οι Κορασίδες

Στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τερμάτισαν τα κορίτσια της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού...

Δείτε τι ανέβασε η Ιβάνα

Δείτε τι ανέβασε η Ιβάνα

Η Ιβάνα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για ένα έθιμο που έχουν μακριά, εκεί στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

«Καθάρισε» ο Κόιστρα

«Καθάρισε» ο Κόιστρα

Με 28 πόντους του Ολλανδού διαγώνιου, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ τη Λαμία και περιμένει τον Φοίνικα...