Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρδιά και ψυχή!

Καρδιά και ψυχή!
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 - 03:35

Στους τελικούς της Volley League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος έκανε σπουδαία ανατροπή, βρέθηκε να χάνει 1-0, 2-1 σετ, 16-12 και 24-22 στο 4ο σετ, αλλά έδειξε πως την καρδιά του πρωταθλητή, δεν πρέπει να την υποτιμάς ΠΟΤΕ! Επικρατώντας 3-2 στο τάιμ μπρέικ, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη πέρασε τον αξιόμαχο Φοίνικα Σύρου με 3-1 νίκες και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της στους τελικούς.

Στο 1ο σετ ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Ο Χριστοφιδέλης δεν είχε καλή παρουσία, ο Φοίνικας ήταν δυνατός στο μπλοκ, με αποτέλεσμα να βρεθεί μέχρι και στο +7 και να πάρει το πρώτο σετ με 25-19.

Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός επέβαλλε τον ρυθμό του. Είχε 7 μπλοκ μόνο σε αυτό το σετ (2 μόλις στο πρώτο!) και με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα, «καθάρισε» με το ίδιο σκορ (25-19) για το 1-1. Κορυφαίος ήταν ο Κόιστρα, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Στο τρίτο σετ, ο Φοίνικας ήταν εξαιρετικός στο μπλοκ και με τον Ντόκιτς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, πήρε εκ νέου το προβάδισμα, έστω και με σχετική δυσκολία.

Στο 4ο σετ, ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαία ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει με 16-12 και το γύρισε σε 19-20, ενώ ακολούθως το 24-22 έγινε 24-24 από δύο μπλοκ του Τακουρίδη. Η ψυχολογία γύρισε υπέρ του Θρύλου και το 2-2 στα σετ ήταν γεγονός.

Στο τάι μπρέικ, ο Ολυμπιακός έκανε εκρηκτική εκκίνηση, αλλά λίγο έλειψε να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Με σούπερ Κόιστρα και Κοκκινάκη και με τον Ντιάτσκοφ να παίρνει τον τελευταίο πόντο, ο Θρύλος επικράτησε 15-12, έκανε το 3-1 στην ημιτελική σειρά και περιμένει αντίπαλο στους τελικούς.

Τα σετ: 25-19, 19-25, 25-22, 26-28, 12-15

Διαβάστε επίσης

Κούκλα...

Κούκλα...

Η Ιβάνα Νέσοβιτς ξύπνησε και μας προσέφερε μια από τις ωραιότερες καλημέρες που θα μπορούσαμε να έχουμε.

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ήταν ο απολογισμός των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο.

«Η γλώσσα του βόλεϊ»

«Η γλώσσα του βόλεϊ»

Η Νέσοβιτς ανάρτησε φωτογραφία στο instagram, στο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στον αγώνα με την ΑΕΚ.