Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

«Θέλουμε το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 - 22:30

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για την έναρξη των τελικών του Βόλεϊ Γυναικών κόντρα στον ΠΑΟ και στόχος είναι το πρωτάθλημα, όπως τόνισε και ο Γιάννης Νικολάκης, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

«Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες γιατί άξια έφτασαν στον τελικό. Απέδειξαν ότι είναι οι καλύτερες ομάδες αυτή την περίοδο και το σίγουρο είναι ότι θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Ρούση για την πρόκριση. Οι στόχοι μας επετεύχθησαν κατά 50% με το κύπελλο. Ο δεύτερος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια, να χαρούμε τους αγώνες και να προκύψει ο πρωταθλητής», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στη μάχη του τίτλου: «Ο ρόλος του φαβορί είναι ανοιχτός σε μια σειρά τελικών. Η μία ομάδα μπορεί να πάρει το πρώτο παιχνίδι και να γίνει αυτόματα φαβορί. Τα τελευταία δύο ματς τα έχει πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους τελικούς. Το κύριο μέλημα των ομάδων είναι η διαχείριση, όλων των θεμάτων, αγωνιστικών και ψυχολογικών».

Για το αν η πληρότητα των ρόστερ θα παίξει στο ρόλο στη σειρά: «Η κάθε ομάδα έχει τους στόχους της και ο Ολυμπιακός θέλει το πρωτάθλημα. Τα ρόστερ δεν μετράνε σε μια σειρά τελικών. Πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να έχεις τύχη για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Το είδαμε και στην ημιτελική σειρά που η ΑΕΚ έχασε μια αθλήτρια».

Για το αν μπορεί να προκύψουν αγωνιστικές εκπλήξεις: «Και οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους και θα είναι καθαρά θέμα ημέρας το κάθε παιχνίδι. Εδώ σπάνε έδρες στο ανδρικό βόλεϊ, δεν μπορούν να σπάσουν στο γυναικείο;».

Διαβάστε επίσης

«Να το αποδείξουμε»

«Να το αποδείξουμε»

Η Στέλλα Χριστοδούλου πιστεύει στον Ολυμπιακό και περιμένει να δείξει στο γήπεδο ότι αξίζει τον τίτλο...

Με ΠΑΟΚ στον τελικό

Με ΠΑΟΚ στον τελικό

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τους Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια κατάκτησης του 28ου τίτλου στην ιστορία του.

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

«Καρέ» νικών η Ακαδημία βόλεϊ

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς ήταν ο απολογισμός των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο.

Κούκλα...

Κούκλα...

Η Ιβάνα Νέσοβιτς ξύπνησε και μας προσέφερε μια από τις ωραιότερες καλημέρες που θα μπορούσαμε να έχουμε.