Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύγισαν στο φινάλε

Λύγισαν στο φινάλε
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 - 02:49

Οι Παγκορασίδες του Θρύλου πάλεψαν στον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ με αντίπαλο την ομάδα του Σαρωνικού, αλλά λύγισαν στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να ηττηθούν στο τάιμ μπρέικ με 15-12 και 3-2 στο ματς, αντίστοιχα.

Συναρπαστικό ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του με τα κορίτσια του Θρύλου με ανατροπές και από τις δύο πλευρές, πριν φτάσουμε στη… ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέι. Στο πέμπτο σετ του τελικού που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Δραπετσώνας, ο Σαρωνικός ήταν πιο τυχερός και επικράτησε με 15-12, παίρνοντας το ματς με 3-2.

Μια διοργάνωση που δεν τελείωσε όπως ήθελαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι μικρές του Θρύλου άφησαν πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Χριστίνα Αδαμοπούλου, Έρικα Ζουμίδη, Σοφία Θεοδώρου, Πολυξένη Καίσαρη, Ξένια Κουτρούλη, Ανδρονίκη Κοχιαδάκη, Μαριλία Μπακιρτζόγλου, Θεώνη Τσαλικούση και Παναγιώτα Φιρλίγκου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κυριάκος Καμπερίδης.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισαν οι Παμπαίδες του Θρύλου, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μίλωνα.

Το σήκωσαν οι Παμπαίδες

Το σήκωσαν οι Παμπαίδες

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τις Ακαδημίες του Θρύλου. Οι Παμπαίδες των «ερυθρολεύκων» κατέκτησαν το πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΑ, νικώντας 3-0 σετ τον Μίλωνα στον τελικό που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη