Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 - 15:18

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισαν οι Παμπαίδες του Θρύλου, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μίλωνα στο μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι Πειραιώτες ήταν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του τελικού, επέβαλαν το δικό τους ρυθμό στον αγώνα και έφτασαν πανάξια στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους.

Η σύνθεση του Θρύλου ήταν η εξής: Καρράς Κων/νος, Μαγγανάς Πέτρος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Στράτος Απόστολος, Μελιγγιώτης Ευάγγελος, Ζωγραφάκης Δημήτριος, Θεοδώρου Σταύρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Μελιάδης Γρηγόριος και Συναδινός Σωτήριος.

Προπονητής: Τσικόγια Ερμάλ

Διαβάστε επίσης

Τα λέει με τους κόουτς

Τα λέει με τους κόουτς

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τα λέει με τους Δημήτρη Καζάζη και Γιάννη Νικολάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παραμονή τους ή όχι στην τεχνική ηγεσία των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα.

Τέλος ο Νικολάκης!

Τέλος ο Νικολάκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αποτελεί ο Έλληνας τεχνικός. Μετά από συνάντηση, σε καλό κλίμα, που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για 3η χρονιά.

Λύγισαν στο φινάλε

Λύγισαν στο φινάλε

Στο τάι μπρέικ (2-3) ηττήθηκαν οι Παγκορασίδες του Ολυμπιακού, στον τελικό της ΕΣΠΕΔΑ, με αντίπαλο τον Σαρωνικό. Πάντως οι νεαρές «ερυθρόλευκες» άφησαν πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον