Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος ο Νικολάκης!

Τέλος ο Νικολάκης!
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 - 20:54

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Νικολάκη, που συνδυάστηκε με ισάριθμα νταμπλ, οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του Ερασιτέχνη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη.

Οι δύο τους κουβέντιασαν σε πολύ καλό κλίμα, αλλά αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για τρίτη χρονιά στη σειρά. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» όπως αναφέρει και η σχετική της ανακοίνωση «Ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Νικολάκη για την προσφορά του στο σύλλογο -με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων νταμπλ- και του εύχεται καλή επιτυχία».

«Ο κύκλος μου έκλεισε...»

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας μετά το τέλος της συνάντησης με τον Μιχάλη Κουντούρη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση «Μετά από δυο χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος μου κύκλος έκλεισε.

Αυτά τα 2 χρόνια πετύχαμε πάρα πολλά (2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα) που με γεμίζουν τεράστια ικανοποίηση και περηφάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Κοντούρη, την Διοίκηση του Ολυμπιακού, τις αθλήτριες, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Διαβάστε επίσης

Τα λέει με τους κόουτς

Τα λέει με τους κόουτς

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τα λέει με τους Δημήτρη Καζάζη και Γιάννη Νικολάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παραμονή τους ή όχι στην τεχνική ηγεσία των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα.

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!

Πρωταθλητές οι Παμπαίδες!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισαν οι Παμπαίδες του Θρύλου, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μίλωνα.