Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία

Διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία
Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 - 01:26

Τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και ήθελε τον Δημήτρη Καζάζη να είχε προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με τον Φοίνικα Σύρου για τη ανάληψη της τεχνικής του ηγεσία έβαλαν οι δύο πλευρές την Παρασκευή (22/5).

Με αφορμή το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη με τον έμπειρο προπονητή που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έξι τίτλους την τελευταία τριετία (2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ελλάδας, 2 Λιγκ Καπ), ξέσπασε μία έντονη παραφιλολογία για το μέλλον του Δημήτρη Καζάζη.

Τα πάντα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα χαραχθεί ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου και μοιραία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης

Χαίρεται τις διακοπές της

Χαίρεται τις διακοπές της

Η Ιβάνα Νέσοβιτς έχει σταματήσει τις αθλητικές δραστηριότητές της αυτή την περίοδο και το έχει ρίξει έξω.

Τέλος ο Νικολάκης!

Τέλος ο Νικολάκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου αποτελεί ο Έλληνας τεχνικός. Μετά από συνάντηση, σε καλό κλίμα, που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για 3η χρονιά.

Τα λέει με τους κόουτς

Τα λέει με τους κόουτς

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τα λέει με τους Δημήτρη Καζάζη και Γιάννη Νικολάκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει η παραμονή τους ή όχι στην τεχνική ηγεσία των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, αντίστοιχα.