Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παράξενα αγόρια»

«Παράξενα αγόρια»
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 - 14:30

Τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στην Κυψέλη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Γυναικών, τα οποία «μπήκαν» σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης, δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα μεταξύ των αθλητριών, αλλά και των παραγόντων των Πειραιωτών.

Η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, που βρήκε νικήτριες τις «ερυθρόλευκες» με 3-0 ήταν ακόμα ένα «μάθημα ήθους» από τους φιλάθλους των «πρασίνων», που οδήγησαν ακόμα και τον διαιτητή του αγώνα να τον διακόψει δύο φορές για να γίνει σύσταση από τα μεγάφωνα να σταματήσουν να... φτύνουν στο παρκέ!!!

Μιλάμε για γυναίκες αθλήτριες, συζύγους, μητέρες, οι οποίες βρέθηκαν στο έλεος του κάθε... πικραμένου.

Προσπαθώντας να καταδείξουν τον τραγέλαφο των συνθηκών στην Κυψέλη, πηγές σχολίαζαν πως οι αθλήτριες θα μείνουν εκτός... προπονήσεων για τις επόμενες τουλάχιστον δύο μέρες μιας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο... νοσοκομείο, για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις , προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν μολυνθεί από… σύφιλη, βλεννόρροια, χλαμύδια, έρπη, τριχομονάδες, την νόσο των πουλερικών, από ΑΙDS, ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί με το σάλιο (και όχι μόνο), ύστερα από τον καταιγισμό φτυσιμάτων που δέχτηκαν στο κλειστό της Κυψέλης…

Εξάλλου, η οργή για τέτοιες συμπεριφορές με αποδέκτριες τις αθλήτριες φαίνεται από την τοποθέτηση παράγοντα των «ερυθρόλευκων» πως τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με το λεγόμενο ισχυρό φύλο αλλά πως «μόνο… υγιής… φυσιολογικός… και άντρας… δεν μπορεί να είναι όποιος φτύνει γυναίκα!!!!!! Τέτοιες συμπεριφορές συνήθως επιδεικνύουν τα "παράξενα αγόρια" που ζηλεύουν το γυναικείο φύλο...».

Διαβάστε επίσης

«Στα θύματα της Θύρας 7»

«Στα θύματα της Θύρας 7»

Ο Καζάζης δεν ξέχασε τα 21 αδικοχαμένα παιδιά - Τι είπε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης...

Περνάει στους «8»

Περνάει στους «8»

Μετά το διπλό και τη μεγαλειώδη εμφάνιση στην Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης (11/2, 19:45).