Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πιάτσα κοντά στον Θρύλο

Ο Πιάτσα κοντά στον Θρύλο
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 - 20:31

Το θέμα του προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι κοντά στη... λύση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον εκλεκτό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Ιταλό Ρομπέρτο Πιάτσα. Ο 47χρονος τεχνικός είναι σε ανοικτή... γραμμή και έχουν γίνει ήδη συναντήσεις μαζί του, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Θρύλου.

Ακόμα δεν έχει «κλείσει», αλλά σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα και είναι πολύ κοντά. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, ακόμα και την Κυριακή, να τελειώσει και το τυπικό του θέματος, με τους «ερυθρολεύκους» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Εξαιρετικός προπονητής καθώς έχει κοουτσάρει την Πάρμα, την Τρεβίζο, την Κούνεο, ενώ έχει δουλέψει και εκτός Ιταλίας, όταν και βρέθηκε στη Ρωσία για την Ντιναμό Μόσχας. Κι έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις. Ως προπονητής το CEV CUP το 2011, ενώ ως βοηθός προπονητή έχει στο παλμαρέ του 9 πρωταθλήματα Ιταλίας, 5 κύπελλα Ιταλίας, 7 ιταλικά Σούπερ Καπ, 1 πρωτάθλημα Ρωσίας, 1 κύπελλο Ρωσίας, 3 Champions League, 4 CEV CUP και 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.

Διαβάστε επίσης

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου

Στον Ολυμπιακό η Εμμανουηλίδου

Ο Θρύλος ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής παίκτριας και εκείνη σε δηλώσεις της εμφανίστηκε χαρούμενη που άλλαξε σελίδα στην καριέρα της.

Ανανέωσε η Αρετή Τέζα

Ανανέωσε η Αρετή Τέζα

Η έμπειρη πασαδόρος θα αγωνίζεται στον Θρύλο και τη νέα σεζόν. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για 5η σερί σεζόν», ανέφερε μετά την υπογραφή του συμβολαίου της.

Με Παρνού και Λιναμάρ

Με Παρνού και Λιναμάρ

Η κλήρωση του CEV Cup για την ανδρική και γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού έφεραν αντιμέτωπες τις ομάδες από Εσθονία και Ουγγαρία...