Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι ευκαιρία για τα παιδιά»

«Είναι ευκαιρία για τα παιδιά»
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 - 19:49

Για τη δουλειά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, αλλά και τα σεμινάρια που γίνονται στο Ρέντη, αναφέρθηκε ο Θόδωρος Ελευθεριάδης. Ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Θρύλου, μίλησε στο «Sport24 Radio 103,3» και τόνισε πως είναι ευκαιρία για τα παιδιά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την Κ19, έχουμε ξεκινήσει καλά στο Πρωτάθλημα και το Youth League. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί η επιτυχία της περασμένης σεζόν, όμως έχουμε έμπειρους προπονητές και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στην επιτυχία. Η δική μου χαρά είναι να βλέπω αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις και να μην θέλουν να είναι κομπάρσοι», δήλωσε αρχικά ο Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Για το πλάνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού: «Από την περασμένη σεζόν έχουμε Κ8, Κ9 και Κ10. Έχουμε κάνει κάποιες επιλογές πέρυσι και φέτος ξαναγίνονται για να επιλέξουμε κάποια παιδιά να μπουν στα αγωνιστικά γκρουπ. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και αν ξεχωρίσουν θα μιλήσουμε με τις ομάδες τους για να ενταχθούν στις ακαδημίες».

Για το σεμινάριο στο Ρέντη: «Είναι ένα σεμινάριο όπου προσπαθούμε να παρέχουμε όλη την υποστήριξη στο δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού, γι” αυτό και συμμετέχουν περισσότεροι από 150-200 σύνεδροι. Αρχικά στο πρόγραμμα της ημέρας είχαμε το θεωρητικό μέρος και τώρα περιμένουμε να σταματήσει η βροχή για να προχωρήσουμε στο πρακτικό μέρος».

Για τα θέματα που συζητούνται στο σεμινάριο: «Κλείνουμε 15 χρόνια από την ίδρυση των σχολών. Τα θέματα είναι χωρισμένα σε δύο ενότητες, το καθαρά ποδοσφαιρικό και το κομμάτι που αφορά το ιατρικό, τους ψυχολόγους, την διατροφή, τα εργομετρικά κλπ. Αρχικά θα αναλύσουμε θέματα που αφορούν την τακτική και στη συνέχεια την φυσική κατάσταση με τους γυμναστές και αύριο θ” ασχοληθούμε με την διατροφή, τα εργομετρικά και την πρόληψη στο γήπεδο».

Για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο: «Αυτό ήταν από την Aspire academy του Κατάρ, πέρυσι έγινε στο Παρίσι. Φέτος είχαμε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ εγώ συμμετείχα και σε συζητήσεις για το μοντέρνο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες».

Διαβάστε επίσης

«Έβρεξε» γκολ στο Ρέντη!

«Έβρεξε» γκολ στο Ρέντη!

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού... μιμήθηκαν τον καιρό και συνέτριψαν με 6-0 τον Πλατανιά σε ματς για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρωτοπόρος ο Θρύλος!

Πρωτοπόρος ο Θρύλος!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.