Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέτσος: «Με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση»

Ρέτσος: «Με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση»
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 - 01:02

Η τεσσάρα μέσα το «Βίλα Παρκ» είχε και τη σφραγίδα του Παναγιώτη Ρέτσου που από δική του κεφαλιά προήλθε το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός από το χέρι του Ντάγκλας Λουίς και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του Θρύλου κ,όντρα στην Άστον Βίλα και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Είναι ο πρώτος ημιτελικός, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Μεγάλη νίκη, τεράστια χαρά, δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε όμως ακόμα 90λεπτά, είδαμε τι μπορεί να κάνει μία τέτοια ομάδα μέσα σε 10-15 λεπτά.

Είναι και αυτή μία εξαιρετική ομάδα αλλά δείξαμε για ποιο λόγο είμαστε αυτή τη στιγμή στον ημιτελικό του Conference League, για ποιο λόγο βάλαμε τέσσερα γκολ στην Άστον Βίλα.

Ελπίζω αυτό συνεχιστεί και στο Καραϊσκάκης και με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό.

Ο κόσμος είναι μεγάλο στήριγμα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τώρα ξέρουμε πως θα έχουμε στο πλευρό μας ακόμη περισσότερους και θα είναι μία φανταστική εμπειρία».



Διαβάστε επίσης