Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγχαρητήρια στους θριαμβευτές

Συγχαρητήρια στους θριαμβευτές
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 - 19:29

Η νέα σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League, αυτή τη φορά στο Μόναχο επί της Μπάγερν, υπενθυμίζει σε όλους την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του πρωταθλητή Ελλάδας. Μάλιστα, αυτή, δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί τα μέλη της ομάδας Νέων για το «διπλό» στο Μόναχο. Συγκεκριμένα, πριν από την πτήση επιστροφής στην Αθήνα, ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά όλες τις ομάδες της Ακαδημίας, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν.

Επιπλέον, τους ευχήθηκε να παίξουν το ίδιο καλά και στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Διαβάστε επίσης

Χάνει Άρσεναλ ο Πλέγας

Χάνει Άρσεναλ ο Πλέγας

Ο 18χρονος μέσος της ομάδας Νέων συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στον «τελικό» με τους «κανονιέρηδες» για το UEFA Youth League...

Η αποθέωση και οι πανηγυρισμοί των Νέων!

Η αποθέωση και οι πανηγυρισμοί των Νέων!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα νίκησε την Μπάγερν με 1-0 για την 5η αγωνιστική του Youth League. Δείτε βίντεο από την αποθέωση των ΓΑΥΡΩΝ και τους πανηγυρισμούς των πιτσιρικάδων.

«Είχα προαίσθηση ότι θα σκοράρω...»

«Είχα προαίσθηση ότι θα σκοράρω...»

Ο Μανθάτης μίλησε για το γκολ που σημείωσε επί της Μπάγερν και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού - Σάλιακας: «Στοχεύουμε στην πρόκριση, ευχαριστούμε τον κόσμο»...