Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί έχουν τον... τρόπο!

Αυτοί έχουν τον... τρόπο!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 19:59

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του, τρεις ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν «πληγώσει» την Άστον Βίλα. Ο πιο παλιός, ήταν ο Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός, πέτυχε το μοναδικό του γκολ απέναντι στους «βίλανς», στις 7 Μαΐου 2014, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, σε νίκη με 4-0 εντός έδρας, για την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, σε μία σεζόν που οι «γαλάζιοι» είχαν στεφθεί πρωταθλητές. Ο Γιόβετιτς, είχε κάνει το 3-0 στο 89′ με δεξί σουτ, έπειτα από πάσα του πρώην «ερυθρόλευκου», Γιάγια Τουρέ!

Στις 28 Νοεμβρίου 2018, για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, σε ένα απίστευτο ματς, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 5-5. Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων τότε, είχε πετύχει στο έκτο λεπτό με δεξί σουτ, ο σημερινός παίκτης του Ολυμπιακού, Ζοάο Καρβάλιο.

Τρίτος νυν «ερυθρόλευκος» και πιο πρόσφατος με παραστάσεις γκολ απέναντι στην Άστον Βίλα, είναι φυσικά ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, είχε σκοράρει μέσα στο «Βίλα Παρκ», στις 4 Ιανουαρίου του 2023, φορώντας τη φανέλα της Γουλβς, στο 1-1 για την 19η Αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ποντένσε, είχε ανοίξει το σκορ στο 12′, με αριστερό σουτ, μετά από πάσα του Ζοάο Μουτίνιο, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του α’ μέρους! Ο Ποντένσε, έχει και μία ασίστ απέναντι στη Βίλα με τους «λύκους», σε νίκη 2-3 και πάλι στο «Βίλα Παρκ», στις 16 Οκτωβρίου του 2021, για την Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης