Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκληρή δουλειά και πρωτάθλημα»

«Σκληρή δουλειά και πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 00:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Για τη φανταστική φετινή πορεία, αλλά και τη νίκη επί του ΠΑΟ, πριν λίγες μέρες στο Ρέντη, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» ο Παναγιώτης Ρέτσος. «Ηταν ένας δύσκολος αγώνας, όπως άλλωστε είναι κάθε ντέρμπι, αλλά αυτός ήταν διαφορετικός. Είχαμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος αρκετές φάσεις στο παιχνίδι, αλλά πήραμε εμείς τη νίκη με ένα ωραίο γκολ που σημειώσαμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κοιτάξουμε τους επόμενους αγώνες οι οποίοι είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς», δήλωσε αρχικά ο νεαρός αμυντικός.

Για το αν η ομάδα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι είχε να δώσει ματς δύο εβδομάδες, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή: «Δεν θέλω να το πω ως δικαιολογία, αλλά υπήρξε για αυτόν τον λόγο μία κούραση στα τελευταία είκοσι λεπτά. Ομως θα πρέπει αυτό να το βελτιώσουμε και να δουλέψουμε για τη συνέχεια γιατί έχουμε επίσης δύσκολα ματς όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, όπως με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη. Πρέπει να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και αρκετά άλλα πράγματα, προκειμένου να αναδειχθούμε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει, με δεδομένο ότι αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ: «Στόπερ είναι η φυσική μου θέση, αλλά εγώ παίζω φυσικά όπου μου πει ο προπονητής μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο πρώτος μου στόχος είναι να βοηθώ την ομάδα να παίρνει τις νίκες. Από εκεί και πέρα κάθε σύγχρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να γνωρίζει να παίζει σε δύο θέσεις και πιστεύω ότι είναι σημαντικό που μπορώ να αντεπεξέλθω και στις δύο θέσεις που με βάζει ο προπονητής μου».

Για το αήττητο της ομάδας Νέων και αν το σκέφτονται στον Ολυμπιακό: «Είναι και το αήττητο ο στόχος μας, αλλά η κατάσταση του πρωταθλήματος είναι ο πρώτος μας στόχος στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Αιδηψού!

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Αιδηψού!

Κλιμάκιο της Ακαδημίας, αποτελούμενο από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Φώτη Παπαπαναγή και κ. Τάσο Πάντο, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Αιδηψό.

Έξι ΓΑΥΡΟΙ στην Εθνική Παίδων

Έξι ΓΑΥΡΟΙ στην Εθνική Παίδων

Έξι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Παίδων για τους αγώνες του Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.