Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην πέμπτη θέση η Κ-15

Στην πέμπτη θέση η Κ-15
Κυριακή, 3 Απριλίου 2016 - 17:54

Πέμπτοι στην γενική κατάταξη του «Nike Premier Cup» αναδείχθηκαν οι παίδες του Ολυμπιακού, σε ένα ωραίο τριήμερο τουρνουά που διεξήχθη από 1-3 Απριλίου στο «Star Club» της Βούλας.

Ο Νίκος Τοπολιάτης και οι παίκτες του είχαν 4 νίκες και 1 ήττα. Στον όμιλο, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, με γκολ του Τσακίρη, με 2-0 της σχολής της Γιουβέντους με τον Τσακίρη να σκοράρει και πάλι και τον Φέκκα να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ, με 3-1 επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου με τους Τσέργα, Μούγιο και Τσακίρη να βρίσκουν δίχτυα και την τελευταία αγωνιστική, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-0.

Εξαιτίας της αμυντικής επίδοσης στην 3πλη ισοβαθμία, οι Πειραιώτες τερμάτισαν 3οι και έπρεπε να δώσουν αγώνα για την κατάληψη της 5ης θέσης, την οποία και κατέκτησαν. Εκεί αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, με τους νεαρούς ερυθρόλευκους να επικρατούν με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Καραβίδα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν οι: Σφύρλας, Βεζύρης, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσέργας, Γλυνός, Φέκκας, Μούγιος, Τσακίρης, Γεωργαντής, Ντρούγκας, Ζιμπίδης, Ράμα, Τιμολέων, Δεγαϊτας, Μπουλάρι, Χρυσικός, Γκοτζαμανίδης, Κουλουριώτης, Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης

«Πετύχαμε μια άνετη νίκη»

«Πετύχαμε μια άνετη νίκη»

Ικανοποιημένος από τη νίκη με 5-0 επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε με δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Βούζας.

Σημαντικές εμπειρίες για τη Σχολή Σικάγο

Σημαντικές εμπειρίες για τη Σχολή Σικάγο

Το τελευταίο της φιλικό παραχώρησε στην Ελλάδα, πριν την επιστροφή της στις ΗΠΑ η Σχολή του Σικάγο. Σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη, αντιμετώπισε την Κ-17 του Ολυμπιακού, χάνοντας με 3-0.