Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Σχολή Βάρης επενδύει στους τερματοφύλακες

Η Σχολή Βάρης επενδύει στους τερματοφύλακες
Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 - 15:33

Τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα μαθαίνει στα μικρά παιδιά ο Νίκος Σαργκάνης. Ο σπουδαίος παλαίμαχος διεθνής πορτιέρο δουλεύει μεθοδικά μαζί με τους νεαρούς πορτιέρο στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη και αποδεικνύεται πως η καινοτομία του Θρύλου να ιδρύσει Σχολή τερματοφυλάκων, μόνο προς όφελος του συλλόγου μπορεί να λειτουργήσει.

Ήδη, μάλιστα, μέσα σε λίγους μήνες, έχει φτάσει να εκπαιδεύει 14 παιδιά! Ο Νίκος Σαργκάνης μαθαίνει τα μυστικά του τερματοφύλακα στους νεαρούς άσους δυο φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι ήδη εντυπωσιακά.

Οι ώρες εκπαίδευσης αυξάνονται αφού υπάρχει και αύξηση στον αριθμό των παιδιών και το σίγουρο είναι πως κάτι σπουδαίο «χτίζεται» στη Σχολή Βάρης.

Διαβάστε επίσης

«Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Νέοι!

«Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Νέοι!

Η Κ20 του Ολυμπιακού πέρασε και από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1) σημειώνοντας την 23η νίκη σε 25 αγώνες και θέλει άλλη μία νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο...

«Πιάσαμε καλή απόδοση»

«Πιάσαμε καλή απόδοση»

Ο Βασίλης Βούζας έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και επισημαίνει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να βελτιώνεται διαρκώς...

Γίνεται 50άρης ο Μαυρογενίδης!

Γίνεται 50άρης ο Μαυρογενίδης!

Τους 50 αγώνες στον πάγκο της Κ-17 θα συμπληρώσει στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που θα γίνει στο Περιστέρι, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.