Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη Πέμπτη όλων των ΓΑΥΡΩΝ!

Η μεγαλύτερη Πέμπτη όλων των ΓΑΥΡΩΝ!
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 01:15

Το έκανε δύο φορές τα προηγούμενα δύο χρόνια. Θα το κάνει και φέτος. Γιατί; Γιατί πολύ απλά… μπορεί. Γιατί, πολύ απλά, αν υπάρχει μία ομάδα, η οποία μπορεί να το κάνει, αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Ο οποίος μπορεί να δέχθηκε ένα πλήγμα, αλλά αυτό δεν είναι… τελειωτικό. Κάθε άλλο. Μπροστά υπάρχει δρόμος και η σειρά είναι ακόμη στην αρχή. Ο Ολυμπιακός πληγώθηκε, αλλά δεν νικήθηκε. Έπεσε μία, σηκώνεται δύο. Και προχωρά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για τη δεύτερη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όμως στα τελευταία λεπτά «λύγισε» και ηττήθηκε και πλέον η συναρπαστική σειρά μεταφέρεται στο «καμίνι» του ΣΕΦ. Μεγάλη Τρίτη (30/4) το τρίτο ματς και δυο ημέρες αργότερα ένα τρομερό πακέτο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Η μεγαλύτερη Πέμπτη όλης της χρονιάς για τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

«Μάχες» σε δύο μέτωπα θα δώσει ο Ολυμπιακός τη μεγάλη Πέμπτη 2 Απριλίου. Στο ποδόσφαιρο ο Θρύλος θα αντιμετωπίζει το βράδυ (22:00) στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League με στόχο το αποτέλεσμα που θα επιτρέπει να παίξει για την πρόκριση στον τελικό στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» μια εβδομάδα αργότερα.

Το ίδιο βράδυ, η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου θα παίξει την ίδια ημέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το 4ο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 19:45. Του αρκούν δυο νίκες στο σπίτι του. Μεγάλη Τρίτη να πάρει ξανά το προβάδισμα και την Μεγάλη Πέμπτη να σφραγίσει το εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης