Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος παντού ο Ολυμπιακός!

Πρώτος παντού ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 - 18:07

Έντεκα προκρίσεις σε τελικές φάσεις Πρωταθλημάτων Υποδομών της Super League (Κ-15, Κ-17) μετράει πλέον ο Ολυμπιακός! Η Κ-17 μετά από τη νίκη της την Κυριακή επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι προκρίθηκε και μαθηματικά στο Final 4 διατηρώντας έτσι το απόλυτο αφού έχει αγωνιστεί και στα 8 που έχουν διεξαχθεί από το 2009 έως σήμερα.

Η Κ-15 πριν από λίγες εβδομάδες προκρίθηκε και εκείνη στην τελική φάση του Πρωταθλήματος για 3η συνεχόμενη χρονιά όσες είναι δηλαδή και οι χρονιές διεξαγωγής του Πρωταθλήματος. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι Πρωταθλήτρια σε συμμετοχές σε Τελικές Φάσεις αφού έχει 11 και στις 2 κατηγορίες αλλά και Πρωταθλήτρια στις κούπες αφού χωρίς ακόμη να έχουν διεξαχθεί οι Τελικές Φάσεις του 2016 έχει 4 τρόπαια.

Στη 2η θέση είναι ο ΠΑΟΚ που έχει 10 συμμετοχές (μαζί με τις φετινές) και έχει κατακτήσει 2 τρόπαια ενώ στην 3η είναι ο Παναθηναϊκός με 3 συμμετοχές και 1 τρόπαιο.

Βέβαια το Πρωτάθλημα Super League K-20 που την Κυριακή κατακτά μαθηματικά για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός δεν έχει Τελική Φάση αφού έχει το ίδιο μοντέλο μ' εκείνο της Super League.

Διαβάστε επίσης

Τεσσάρα η Κ-11

Τεσσάρα η Κ-11

Σ' αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-11 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-0 τον Ατρόμητο Αθηνών.