Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξενάγηση και προπόνηση στο Κατάρ! (pics)

Ξενάγηση και προπόνηση στο Κατάρ! (pics)
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 - 23:00

Στο Κατάρ για το τουρνουά της «Aspire Academy» βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι ομάδες Κ13, Κ14 και Κ15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, σήμερα ήταν μέρα ξενάγησης και εκπαίδευσης στη Ντόχα, ενώ ακολούθως είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ένα μέρος των εγκαταστάσεων της «Aspire», να συναντήσουν τις άλλες ομάδες (Ζενίτ, Aspire), να προπονηθούν αλλά και να παρακολουθήσουν τους φιλικούς αγώνες της Ζενίτ με την Aspire.

Στη Ντόχα έχει αρκετή ζέστη αλλά αυτό δεν πτοεί τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού που περιμένουν την αυριανή μέρα για να δώσουν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού διαμένει σε ξενοδοχείο στην «Aspire zone» και η άφιξη της έχει σημάνει... συναγερμό στους Έλληνες που διαμένουν μόνιμα στην Ντόχα!

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στη Ζενίτ στο Κατάρ (pics)

Κόντρα στη Ζενίτ στο Κατάρ (pics)

Φιλικά παιχνίδια με τη ρωσική ομάδα, έδωσαν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην Ντόχα σε επίσκεψη εμπειριών.

Τεσσάρα η Κ-11

Τεσσάρα η Κ-11

Σ' αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το Σάββατο στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-11 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-0 τον Ατρόμητο Αθηνών.