Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετυχημένο το τουρνουά της Σχολής Καραϊσκάκη (pics)

Πετυχημένο το τουρνουά της Σχολής Καραϊσκάκη (pics)
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 - 11:57

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου της Σχολής Καραϊσκάκη, στο οποίο μετείχαν ομάδες από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Η διεύθυνση Σχολών διέθεσε το γήπεδο της Σχολής Καραϊσκάκη και οι έξι ομάδες που μετείχαν με τα Παμπαιδικά τους τμήματα, διασκέδασαν, έπαιξαν ποδόσφαιρο και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες.



Την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΟΚ Φαλήρου, που κέρδισε στον τελικό την Προοδευτική, ενώ στον μικρό τελικό, η Σχολή Καραϊσκάκη κέρδισε με 3-1 τον Εθνικό. Τέλος, για τις θέσεις 5-6, έπαιξε η Σχολή του Ολυμπιακού στα Βοτσαλάκια με τον Αετό Κορυδαλλού, με τον Αετό να κερδίζει με 6-2.



Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους, διπλώματα και άλλα πολλά, πήραν Κύπελλα και σε γενικές γραμμές, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση.



Πολλά μπράβο στα στελέχη και τους προπονητές των Κεντρικών Σχολών Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια, που είναι οι, Κριμιτζά Λυδία, Βογιατζάκη Νινέττα, Βουγιουκλάκης Γιάννης, Λύρας Πέτρος, Γραμμέλης Γιώργος, Μπαχάς Στάθης και Χαλκίδου Αγγελική για αυτά που προσέφεραν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μεγάλη Δευτέρα (10/4)
Προοδευτική - Εθνικός 2-1
Ολυμπιακός Καραϊσκάκη - Α.Ο.Κ. Φαλήρου 1-1
Ολυμπιακός Καραϊσκάκη - Αετός Κορυδαλλού 4-4

Μεγάλη Τρίτη (11/4)
Ολυμπιακός Βοτσαλακια-Προοδευτική 4-5
Αετός Κορυδαλλού-ΑΟΚ Φαλήρου 0-3
Ολυμπιακός Βοτσαλακια-Εθνικός 3-5

Μεγάλη Τετάρτη (12/4) Αγώνες κατάταξης
Θέση 5-6: Βοτσαλάκια - Αετός Κορυδαλλου 2 - 6
Θέση 3-4: Καραϊσκάκη – Εθνικός 3 - 1
Θέση 1-2: Α.Ο.Κ. Φαλήρου – Προοδευτική 3 - 1

Διαβάστε επίσης