Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία για την Κ17

Ισοπαλία για την Κ17
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 17:00

Την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια είχαν οι Εφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα στην Τρίπολη, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ17.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45’ με το γκολ του Μπλάτσου, όμως, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και στο 48’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φέκκα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 73’ έκαναν την ολική ανατροπή με το γκολ του Ζαχαράκη, έπειτα από ασίστ του Γεωργαντή, ωστόσο, στο 84’ πλήρωσαν ακριβά τη λάθος συνεννόηση του Μποσκουϊδη με τον Καραργύρη και δέχθηκαν γκολ από τον Τζήμα. Στο 93’ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ντότη, με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσακίρης (58' Κοτσιανούλης), Τσέργας (58' Ζαχαράκης), Γεωργαντής (81' Τασιάς), Φέκκας (81' Ντότης), Μούγιος (85' Ντούλος),

Διαβάστε επίσης

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

«Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Τάσος Θέος τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα και θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη.

Είδε τους Νέους ο Κοβάσεβιτς (pics)

Είδε τους Νέους ο Κοβάσεβιτς (pics)

Ο Σέρβος, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Κ20 του Θρύλου με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου.