Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει το 2-1 και «βλέπει» Βερολίνο ο Θρύλος

Κάνει το 2-1 και «βλέπει» Βερολίνο ο Θρύλος
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 13:18

Αγώνας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρίνει από τώρα το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου είναι για τον Ολυμπιακό το αποψινό (30/4, 21:30) game 3 με τη Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague. Η σειρά μπορεί να κρίνεται στις τρεις νίκες, αλλά ο Θρύλος θέλει να αξιοποιήσει το μπρέικ που έκανε στη Βαρκελώνη και το πλεονέκτημα έδρας που αποκόμισε από τον πρώτο ματς της σειράς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε το στίγμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η οποιαδήποτε λεπτομέρεια θα παίξει ρόλο.

«Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που ιδανικά θέλαμε να είναι. Έχουμε την ευκαιρία να μη δούμε σειρά παιχνιδιών, να μη δούμε τα δύο, να μη δούμε μόνο αυτό το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε κατοχή, να είμαστε συμπαγείς όπως πάντα αμυντικά και επιθετικά, να μείνουμε στο πλάνο και να ελέγχουμε τα συναισθήματα, αυτά που είναι πάντα σημαντικά στα πλέι οφ» τόνισε ο Σκακιστής που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να έχει αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Και αν υπάρχει άλλο ένα στοιχείο που θα παίξει τον δικό του ρόλο στην αναμέτρηση είναι το κατάμεστο ΣΕΦ την ατμόσφαιρα του οποίου σαφώς και «φοβούνται» στη Μπαρτσελόνα.

«Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι εδώ κάτω υπό αυτή την ατμόσφαιρα και αυτό το περιβάλλον, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς» είπε ο Τόμας Σατοράνσκι φανερώνοντας τον προβληματισμό που υπάρχει και στη δυναμική της «ερυθρόλευκης» έδρας.

Διαβάστε επίσης