Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα παιδιά των Μπεν και Βούκοβιτς στη Βάρη

Τα παιδιά των Μπεν και Βούκοβιτς στη Βάρη
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 - 17:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη βρίσκονται τη φετινή σεζόν τα δύο παιδιά του Μοχάμεντ Μπεν και ο γιος του Γιάγκος Βούκοβιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έχουν φέρει τα παιδιά τους στη συγκεκριμένη Σχολή των Πειραιωτών, προκειμένου να μάθουν τα «μυστικά» του ποδοσφαίρου από μερικούς από τους κορυφαίους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Οι μικροί παίκτες έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία, διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν και να ακολουθήσουν, ακόμη και να ξεπεράσουν, γιατί όχι, τα βήματα των γονέων τους. Η Σχολή στη Βάρη τα πηγαίνει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, έχοντας πάρα πολλά παιδιά και ανθρώπους με τεράστια γνώση για το ποδόσφαιρο, γεγονός που οδήγησε και τους δύο ποδοσφαιριστές να φέρουν τους γιους τους στη συγκεκριμένη Σχολή.

Στόχος των ανθρώπων της Σχολής, αλλά και γενικότερα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι να μπορέσουν να μάθουν στους νεαρούς παίκτες ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν αξίες που θα τους είναι χρήσιμες σε όλη τους τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο το ντέρμπι

Η Κ15 του Ολυμπιακού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ15.