Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία

Στη Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 08:51

Στην Κομοτηνή βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Ακαδημία του Ολυμπιακού, προκειμένου να παρακολουθήσει το «Scouting Camp».

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν (14/11) αντιπροσωπεία της Ακαδημίας, επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, στην διάρκεια της οποία συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με χαρά τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ.Ιμπαγάσα, τον Διευθυντή Σχολών κ. Νάνο, τον Επικεφαλή Scouting κ. Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Τοπολιάτη και τους προπονητές κ. Πάντο, κ. Κοψαχείλη και κ. Σκαλτσά.

Θέμα συζήτησης ήταν το ποδόσφαιρο αλλά και η εκπαίδευση των νέων με τον Σεβασμιώτατο να τονίζει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από στόχους και πρότυπα και ότι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι προπονητές τους έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Καραταϊδης δώρισε στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων την επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ ο Σεβασμιώτατος έδωσε σ' όλους από ένα ημερολόγιο της Μητρόπολης.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι υπεύθυνοι της Σχολής Κομοτηνής Νίκος Βασιλειάδης και Φώτης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης

Δουλειά στη διακοπή για τους Νέους

Δουλειά στη διακοπή για τους Νέους

O τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Βούζας, είχε υποστηρίξει πως η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια της σεζόν.