Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με οδηγό την άμυνα, ξανά διπλασιάζει και φέρνει την πρόκριση στο ΣΕΦ!

Με οδηγό την άμυνα, ξανά διπλασιάζει και φέρνει την πρόκριση στο ΣΕΦ!
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 10:44

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο σπουδαίο break στη Βαρκελώνη και τώρα πάει για το δεύτερο για να... τελειώσει την Μπαρτσελόνα (22:00) και να τσεκάρει πρόωρα το εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήγε στη Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια των Playoffs με στόχο μία τουλάχιστον νίκη για να... αρπάξει το πλεονέκτημα έδρας και η πρόκριση στο Final-4 να κριθεί στο ΣΕΦ μπροστά στον κόσμο του.

Ήδη από το Game 1 ο στόχος επετεύχθη στο Palau Blaugrana χάρη σε μια εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στην άμυνα που οδηγεί σταθερά τους «ερυθρόλευκους» σε όλη τη σεζόν (75-77) και με το 0-1 ο Ολυμπιακός ήδη είναι σε θέση οδηγού στη σειρά!

Ο Γουίλιαμς-Γκος (15 πόντοι), ο Κάνααν (14), ο Φαλ (11) και ο Πετρούσεφ (12) που στάθηκε άτυχος λίγο πριν το φινάλε καθώς τραυματίστηκε, ηγήθηκαν της θρυλικής νίκης που έχει γείρει την πλάστιγγα υπέρ των νταμπλούχων Ελλάδας τόσο από άποψη σκορ (0-1), αλλά και ψυχολογικά!

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα

Όλη η πίεση πλέον είναι στην πλευρά της Μπάρτσα ενόψει του Game 2, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να έχει την ευκαιρία να κάνει το 2/2 στη Βαρκελώνη και να αγκαλιάσει το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε μειονεκτική θέση πλέον κι έχουν μονόδρομο τη νίκη, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να μην έχει άγχος, καθώς έχει ήδη το πάνω χέρι, αλλά τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι του με οδηγό την άμυνα. Το χάντικαπ +4.5 πόντων των Πειραιωτών στο Game 2 προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Στο πρώτο ματς της σειράς ο Ολυμπιακός κράτησε την Μπαρτσελόνα στους 75 πόντους, ακριβώς στον μέσο όρο της αμυντικής επίδοσης της κορυφαίας άμυνας της Euroleague. Εφόσον επαναληφθεί κάτι ανάλογο, το 2-0 θα είναι πολύ κοντά. Οι Under 76.5 πόντοι της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου είναι σε απόδοση 2.15.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης