Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία στην Βαρκελώνη

Ισοπαλία στην Βαρκελώνη
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 18:56

Στην επόμενη φάση του Youth League προκρίθηκαν και τυπικά οι Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ, οι οποίες το απόγευμα της Τρίτης ήρθαν ισόπαλες 1-1, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τους Νέους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 56’ με τον Εντγκαρ Φερνάντεζ, με τους Πορτογάλους να κλέβουν το βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ με τον Ραφαέλ Λεάο.

Μετά την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 16 βαθμούς και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Σπόρτινγκ από την άλλη, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με 9 βαθμούς και προκρίθηκε στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα Κ20: Τσαρεβιτς, Ροσάνας (66’ Μινγκουίθα), Μπράνταριθ, Βίλα Γκαρσία, Αλφόνσο, Πουίγκ, Τουγκάνοφ, Φερνάντεζ, Μούζιτσα (62’ Μέντεζ), Μιράντα, Καλαβέρα Εσπινάχ (83’ Κολάδο).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας Κ20: Μαξιμιλιάνο, Ζοάο Σίλβα, Κόντε, Μπραγκάνκα, Μιγκέλ Λουίς, Πέδρο Μέντες (58’ Λεάο), Κορέια, Γκουλάρτ Σίλβα, Τομάς Σίλβα, Μπαλντέ (65’ Μορέιρα), Σόουζα (58’ Αουρέλιο).

Διαβάστε επίσης

«Μεγάλη εμπειρία»

«Μεγάλη εμπειρία»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τη νίκη επί της Γιουβέντους και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Θρύλου, Βασίλης Βούζας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Γιουβέντους με 2-0, τόνισε ότι το αποτέλεσμα δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

«Πάμε για τη νίκη»

«Πάμε για τη νίκη»

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους στον αγώνα με την Γιουβέντους, προκειμένου ο Θρύλος να πετύχει μια ακόμα μεγάλη νίκη.