Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»

«Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού»
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017 - 21:24

Την σημαία του Ολυμπιακού ψηλά, κράτησε η ομάδα Νέων του Θρύλου, στη διοργάνωση του Youth League, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός της ομάδας των «ερυθρολεύκων», μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους με 2-0, τόνισε στην κάμερα του OTETV:

«Ήμαστε αρκετά βελτιωμένοι, σίγουρα ήταν μια νίκη που την περιμέναμε, την αξίζαμε και νομίζω μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Κρατήσαμε τη σημαία του Ολυμπιακού ψηλά και το κύρος που έχει σε αυτή τη διοργάνωση, παρόλο που δεν προκριθήκαμε ήμασταν καλοί και με λίγη περισσότερο προσοχή θα είχαμε περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτό που κρατάω είναι οι εμπειρίες των παιδιών, σε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου, που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

«Υπερήφανοι για την Ακαδημία μας»

«Υπερήφανοι για την Ακαδημία μας»

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταΐδης μίλησε για την πορεία της Κ20 τη φετινή σεζόν στο Youth League, επισημαίνοντας ότι πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Μεγάλη εμπειρία»

«Μεγάλη εμπειρία»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τη νίκη επί της Γιουβέντους και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ισοπαλία στην Βαρκελώνη

Ισοπαλία στην Βαρκελώνη

Οι ομάδες Νέων της Μπαρτσελόνα και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθαν ισόπαλες 1-1, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League.