Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηττα για τους Παίδες στο Περιστέρι

Ηττα για τους Παίδες στο Περιστέρι
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 16:11

Την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι γνώρισαν οι Παίδες του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδιάστηκαν από τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4’ με τέρμα του Δαλαμήτρα, ενώ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο στο 30.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπακωστούλη δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από το κακό ξεκίνημα της ομάδας και έτσι η πίεση τους στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσουν το ματς δεν είχε αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος στο 47’ κέρδισε πέναλτι με τον Οικονόμου, ο οποίος αστόχησε με αποτέλεσμα να μείνει το τελικό 2-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Νικολακόπουλος, Λεονάκης, Ράπτης, Σάσσαλος, Ζάνης, Γεροδημήτρης, Οικονόμου, Παροτσίδης, Δαλαμήτρας, Καραμάνης, Λάγκας/ Πάζα, Καλομοίρης, Μουντές, Πάπκας, Μπισίρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0

Γραμματικάκης, Φρέρης (30' Τσιουρής), Γαρμπής (50' Μπονέλης) , Κατσόγιαννης, Κασέμι (45' Λιάτσος), Ντόη, Κίτσος, Λιοφάγος (45' Παπανικόπουλος) , Συρμής (61' Πάστρας), Καραπαναγιωτίδης, Σταμούλης.

Διαβάστε επίσης

«Θα είμαστε πολύ καλύτεροι το 2018»

«Θα είμαστε πολύ καλύτεροι το 2018»

Ο τεχνικός της Κ15 του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπακωστούλης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε, δεχόμενη γκολ στο 4’ και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα.

«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα»

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.