Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ακαδημία στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παραπολιτικών (pics)

Η Ακαδημία στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παραπολιτικών (pics)
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 11:59

Στα εγκαίνια της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργανώνουν τα «Παραπολιτικά 90,1» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έδωσε το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στο φαληρικό στάδιο βρέθηκαν 30 ποδοσφαιριστές διαφόρων ηλικιών, ενώ παράλληλα μαζί τους ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταΐδης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας, ο Τεχνικός Διευθυντής, Νίκος Τοπολιάτης και η Υπεύθυνη Λειτουργικών Θεμάτων της Ακαδημίας κα Χριστίνα Δαρίτση. Δίπλα στην Ακαδημία ήταν επίσης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας.

Τον Αγιασμό στην πολύ όμορφη γιορτή που διοργανώνει το ραδιόφωνο "Παραπολιτικά 90,1" η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Πειραιά και η Ιερά Μητρόπολης, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ παρουσία του Δημάρχου Πειραιά και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη.

Τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία για καλό σκοπό, ενώ παράλληλα είδαν θέατρο σκιών, άκουσαν την παιδική χορωδία και έβγαλαν άφθονες φωτογραφίες!

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κυριάκος Καραταϊδης, στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης: «Η Ακαδημία δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη γιορτή για τον Πειραιά. Είναι γιορτή για καλό σκοπό και μέσα από αυτές τις επισκέψεις τα παιδιά παίρνουν πολλαπλά μνήματα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας αφού ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής ΕΚΕ, Δομένικος Μασούλας είπε: «Με μεγάλη χαρά η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραβρέθηκε σήμερα στην Γιορτή του Πειραιά που διοργάνωσαν τα Παραπολιτικά, ο Δήμος Πειραιά, η Μητρόπολη Πειραιά για την ενίσχυση της ΚΟΔΕΠ. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία και όλοι μας πρέπει να την τιμήσουμε με την παρουσία μας. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σ’ όλο τον κόσμο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γιορτή στο ΣΕΦ θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

«Θα είμαστε πολύ καλύτεροι το 2018»

«Θα είμαστε πολύ καλύτεροι το 2018»

Ο τεχνικός της Κ15 του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπακωστούλης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο ότι η ομάδα του αιφνιδιάστηκε, δεχόμενη γκολ στο 4’ και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από τον αγώνα.