Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα καταθέσουμε τη ψυχή μας για τη νίκη»

«Θα καταθέσουμε τη ψυχή μας για τη νίκη»
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 21:01

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι του Σαββάτου (03/03) την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έχουν μείνει πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος της σεζόν και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ότι καλύτερο μπορούν.

Κόντρα στον ΠΑΟ ο Θρύλος έχει πολύ καλή παράδοση και ο Γιώργος Ξενιτίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι για να φτάσουν στη νίκη.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μιλώντας στην Nova επισήμανε ότι όλοι θα δώσουν τη ψυχή τους τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσουν να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ξενιτίδη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα θα κάνει κατάθεση ψυχής ώστε να καταφέρει να νικήσει αυτό το ματς. Γενικά ξέρουμε ότι πάντα αυτά τα ντέρμπι και σε μικρότερες ηλικίες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έχουμε μιλήσει όλα τα παιδιά και έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τον κόσμο μας, την ομάδα μας και γενικά για την ιστορία του συλλόγου γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Μπορεί να μην υπάρχει ίδια ένταση όπως στην πρώτη ομάδα, αλλά και στις ακαδημίες υπάρχει ένταση από πολλούς παράγοντες. Γενικά για το πρωτάθλημα, για την ιστορία των παιχνιδιών που ξέρουμε ότι είναι σημαντική. Επίσης όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως του ντέρμπι θέλουμε τη νίκη και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, είναι όνειρο για κάθε παιδί. Εμείς για αρχή βλέπουμε το αυριανό ντέρμπι (των Νέων) και στο μέλλον όλα έρχονται. Όπως ξέρουμε όλοι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει τις καλύτερες ακαδημίες και τρομερές παροχές για όλα τα παιδιά που θέλουν να δουλέψουν και να πετύχουν τους στόχους τους. Θα ήθελα να πω για τα μικρότερα παιδιά, ότι χρειάζεται καθημερινή δουλειά, πίστη στον εαυτό τους, αυτοπεποίθηση κάθε μέρα και σε συνδυασμό με το ταλέντο τους θα μπορέσουν να πετύχουν σε αυτό το επίπεδο.

Εγώ είμαι 5 χρόνια στην ομάδα και βλέπω ότι χρόνο με τον χρόνο υπάρχει εξέλιξη. Γενικά οι παροχές εκσυγχρονίζονται και γενικά γυμναστήρια, τα γήπεδα γίνονται περισσότερα και αυτό είναι σημαντικό για το κάθε παιδί γιατί μπορεί να πετύχει τα όνειρά του και να δουλέψει σε πιο ψηλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Στους Νέους ο Μοντέστο

Στους Νέους ο Μοντέστο

Τον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟ παρακολούθησε ο Γάλλος παράγοντας του συλλόγου.

Στον αγώνα ο Παύλου

Στον αγώνα ο Παύλου

Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στους Νέους είδε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γιώργος Παύλου.

«Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη» (pics)

«Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη» (pics)

Η Κ20 του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3/3, 12:00), με τον Βασίλη Βούζα να δίνει το σύνθημα της νίκης!

Ο Μαυρογενίδης ανέλαβε την Κ15

Ο Μαυρογενίδης ανέλαβε την Κ15

Ο βετεράνος άσος θα βρίσκεται στο τιμόνι της εφηβικής ομάδας, έχοντας ως συνεργάτη του τον μέχρι πρότινος α’ προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παπακωστούλη.