Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαυρογενίδης ανέλαβε την Κ15

Ο Μαυρογενίδης ανέλαβε την Κ15
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 17:22

Την τεχνική ηγεσία της Κ15 του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο βετεράνος άσος των Πειραιωτών θα βοηθήσει τα μικρά παιδιά να εξελίξουν το ταλέντο τους και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρώτη ομάδα!

Σε αυτή την προσπάθειά του έχει ως συνεργάτη του τον μέχρι πρότινος α’ προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παπακωστούλη, ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά και βοήθησε πάρα πολύ τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Οι προπονητές του Ολυμπιακού δουλεύουν σκληρά με γνώμονα το καλό των παιδιών και προσπαθούν συνεχώς να βοηθήσουν τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα.

Το ντεμπούτο του Μαυρογενίδη στον πάγκο της Κ15 θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) και στον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Αργυρούπολη, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας Κ15.

Διαβάστε επίσης

«Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη» (pics)

«Για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη» (pics)

Η Κ20 του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3/3, 12:00), με τον Βασίλη Βούζα να δίνει το σύνθημα της νίκης!

«Θα καταθέσουμε τη ψυχή μας για τη νίκη»

«Θα καταθέσουμε τη ψυχή μας για τη νίκη»

Ο Γιώργος Ξενιτίδης μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη.

Θετικός απολογισμός για την Ακαδημία

Θετικός απολογισμός για την Ακαδημία

Οι ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού συνέχισαν και αυτή την εβδομάδα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις- Πέτυχε χατ- τρικ ο Γιάγκο Ιμπαγάσα στην Κ15 του Θρύλου.