Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μυστικό είναι η ομαδικότητα, ήμασταν σαν οικογένεια»

«Το μυστικό είναι η ομαδικότητα, ήμασταν σαν οικογένεια»
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 23:50

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο και τον 5ο στην ιστορία του τμήματος πρωτάθλημα την Τετάρτη (09/05).

Ένας από τους πρωταγωνιστές δεν μπορεί να ήταν άλλος από τον Ηλία Καραργύρη, με τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» να είναι εκεί όταν χρειάστηκε στον αγώνα, πραγματοποιώντας και μία εξαιρετική επέμβαση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο πορτιέρο των Εφήβων του Θρύλου μίλησε για αυτή την τεράστια επιτυχία των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανένας.

Επίσης, επισήμανε ότι το μυστικό της επιτυχίας ήταν η ομαδικότητα, καθώς όλοι έδειξαν πως είναι σαν οικογένεια, κάτι το οποίο φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε:

«Πρέπει να κοιμάμαι με την κούπα παρέα! Τελικοί δεν θα υπάρξουν αρκετοί στην ζωή, είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς. Είμαστε με τα παιδιά μαζί από τον Ιούλιο και υπάρχουν παιδιά που είναι μαζί περισσότερα χρόνια. Είναι μία επιβράβευση στον Γολγοθά που έχουμε να ανέβουμε. Το μυστικό είναι η ομαδικότητα, μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά δεν υπήρξε στιγμή που χάσαμε τα αποδυτήρια και συνεχώς ήμασταν σαν οικογένεια. Το καταλαβαίνω τώρα αυτό μετά την επιτυχία».

Διαβάστε επίσης