Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 2-0 του Θρύλου και την 201η νίκη του «σκακιστή»

Για το 2-0 του Θρύλου και την 201η νίκη του «σκακιστή»
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 13:16

Δύο νίκες μακριά από το Final-4 της Euroleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει, πλέον, το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη σειρά των προημιτελικών. Ο Θρύλος «έσπασε» την έδρα της Μπάρτσα στο Game 1, την περασμένη Τετάρτη (24/4) και έκανε το 1-0 στη σειρά και συνάμα, το πρώτο βήμα για το Final-4 της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Απόψε (26/4) στις 22:00, οι «ερυθρόλευκοι», με λιγότερο άγχος, δίνουν τη δεύτερη «μάχη» με τους Καταλανούς στο «Palau Blaugrana», με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague και την 201η νίκη του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Ο κόουτς των Πειραιωτών μετράει, πλέον, 200 νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία. Ο «σκακιστής» του Ολυμπιακού είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης και το αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο.

«Δεν το ήξερα, ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Είναι εντυπωσιακό και ξυπνάει πολλές μνήμες. Είναι πολύ χαρούμενος για αυτό και χαίρομαι ακόμη περισσότερο, που το κατάφερα με τον Ολυμπιακό. Είναι πολλές (σ.σ. οι αγαπημένες του νίκες), αλλά θα διαλέξω αυτή κόντρα στη Ρεάλ το 2013 στον τελικό της Euroleague», δήλωσε ο τεχνικός του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης