Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκαναν το 2/2 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Έκαναν το 2/2 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:01
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-1 του Ατρομήτου στο Δημοτικό γήπεδο του ΡΟΥΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, έκαναν το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης), δείχνοντας ότι και τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν στη Λίγκα.

Πήρε γρήγορα το προβάδισμα…

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας από το ξεκίνημα την αναμέτρηση, προσπαθώντας να πετύχει το γκολ, το οποίο θα έλυνε τα πόδια από τους παίκτες της ομάδας. Το τέρμα αυτό, ήρθε τελικά στο 23’ με τον Κατσαβάκη να ανοίγει το σκορ με σουτ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τόλιου. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια προσπάθησαν και για 2ο γκολ να «κλειδώσουν» έτσι το τρίποντο, ωστόσο, το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το «καθάρισε»

Η ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος υπήρξε και στην επανάληψη, με τους παίκτες του Τάσου Θέου να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνουν να σφραγίσουν την υπόθεση νίκη. Στο 51’ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι, με τον Γούλα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-0, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να σκοράρει για 2ο σερί ματς, πραγματοποιώντας και πάλι πολύ καλή εμφάνιση. Ο Θρύλος ήλεγχε τον αγώνα, όμως, σε μία ανύποπτη φάση είδε τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-1, με τον Σάνι Ρονάλντο να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και με σουτ να στέλνει την μπάλα στην εστία του Τζολάκη.

Πάντως, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους και μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν και 3ο τέρμα, με τον Αρσενίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρει για το τελικό σκορ, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση για τον Θρύλο.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, συνέχισε με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, βελτιώθηκε αισθητά σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα του κόντρα στον Απόλλωνα και έδειξε και πάλι ότι διαθέτει ποιότητα και ταλέντο για να πετύχει τους στόχους του και τη φετινή σεζόν.

Ατρόμητος: Σαχάι, Καρδάμης, Ρίζος, Γιαννακίδης, Τσουρούλας, Πιετρής, Παπαδόπουλος, Ζαίμι, Σάνι, Κουτσούκος, Πομώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Τιμολέων, Παπαδόπουλος, Γούλας, Γεωργακόπουλος (60’ Ντόη), Θεοδωρίδης, Κατσαβάκης (80’ Λιάτσος), Τόλιος (67’ Αρσενίδης) και Σταμούλης.

Διαβάστε επίσης