Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη νίκη με λυτρωτή Κωστανάσιο

Μεγάλη νίκη με λυτρωτή Κωστανάσιο
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 - 18:58
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Χάρη σε ένα τέρμα του Κωστανάσιου στο 89΄ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη και αγχωτική νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το δύο στα δύο στη διοργάνωση.

Με ψυχή και τσαμπουκά οι Πειραιώτες δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το ματς και έφτασαν τελικά σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες είχε την κατοχή στο μεγαλύτερη διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Ο Θρύλος άνοιξε το σκορ στο 70’ με τον Μαρίνο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Αστέρας έπαιζε συνεχώς πίσω και δεν μπορούσε να φτάσει στην εστία του Ολυμπιακού ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ισοφάριση. Ο τερματοφύλακας Καραργύρης έκανε λάθος υπολογισμό χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Τερεζίου προ κενής εστίας να κάνει το 1-1.

Ο Θρύλος στη συνέχεια πίεσε αρκετά και στο τέλος δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 89ο λεπτό όταν ο Κωστανάσιος με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης (77' Κατσούκης), Νεοφυτίδης (62' Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας (71' Μπουλάρι), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Κάρδαρης, Κουμάντεϊ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος, Ζορμπάς, Μπλάτσος, Τανουσάι, Τερεζίου (85' Αντεμάι).

Διαβάστε επίσης