Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά, ο χρόνος θα τους δικαιώσει» (vid)

«Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά, ο χρόνος θα τους δικαιώσει» (vid)
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 20:41
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης επέστρεψε στην Κ17 του Ολυμπιακού, επιστροφή του η οποία συνδυάστηκε με νίκη με 2-1 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα των Εφήβων.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε μετά το πρώτο του αγώνα στη νέα του θητεία στους Έφηβους στο gavros.gr και επισήμανε μεταξύ άλλων ότι όλοι πιστεύουν στην ομάδα, η οποία μέσα στο χρόνο θα δείξει την ποιότητά της και θα πετύχει τους στόχους της τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που προσπάθησε και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Εμείς από την μεριά μας παλέψαμε αρκετά σε σχέση με αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην Ακαδημία μας. Φυσικά, θέλουμε χρόνο, όμως πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και σε αυτή την ομάδα. Ο χρόνος και η ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα πιστεύουμε ότι θα τους δικαιώσει και ατομικά και ομαδικά».

Όσο για την επιστροφή του στην Κ17 των Πειραιωτών, τόνισε: «Δεν αλλάζει κάτι. Όλοι εμείς εδώ δουλεύουμε σε ένα ίδιο μοντέλο. Οπότε η εκπαίδευση όλων των παιδιών είναι η ίδια. Το ίδιο και εγώ από την μεριά μου. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, εξάλλου με αυτά τα παιδιά δούλεψα την περυσινή σεζόν (σ.σ. στην Κ16 του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης