Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητη η «ερυθρόλευκη» Κ17! (pics)

Ασταμάτητη η «ερυθρόλευκη» Κ17! (pics)
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 - 19:04

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας Εφήβων του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν καταιγιστικοί στο Ηράκλειο, το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Διέλυσαν τους Κρητικούς με 5-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Διότι οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο ματς. Με αυτό το εντυπωσιακό σκορ έφτασαν το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα και είναι στην κορυφή του α’ ομίλου με 18 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μαμουλάκη (20'), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός και διέλυσε τους Κρητικούς. Το γκολ του Σουρλή στο 37' με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν ασταμάτητοι και πέτυχαν τέσσερα γκολ για να φτάσουν στο εντυπωσιακό 1-5 στο Ηράκλειο!

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη σκόραρε τέσσερις φορές μέσα σε 19 λεπτά. Ο Ντότης στο 68' έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για να πάρει σειρά ο Σουρλής που στο 74' πέτυχε το δεύτερό του γκολ για το 1-3. Ο Λιάτσος στο 80ό λεπτό σημείωσε το 1-4 και ο Παπαδόπουλος σκόραρε στο 87' για το τελικό 5-1 της Κ17 του Θρύλου, κόντρα στην αντίστοιχη του ΟΦΗ.

ΟΦΗ K17: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γιατάνης, Κλειδής, Δεληγιαννίδης, Φασαράκης, Ροδίτης, Μπέκου, Στειακάκης, Νικηφόρος, Μαμουλάκης, ενώ αγωνίστηκα και οι Μανιουδάκης, Σπυριδάκης, Καφούσης, Πακιουφάκης και Τσαμπουράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ K17: Τζολάκης, Τζόρβας, Ασλανίδης, Τιμολέων, Κεραμίδας, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Ντότης, Σουρλής, Σταμούλης, ενώ έπαιξαν και οι Λιάτσος, Μούκα, Ντόη, Παπαδόπουλος, Κίτσος.

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση για την Κ19

Επανεκκίνηση για την Κ19

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ρικάρντο Πέρες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ (15:00) μετά από δύο σερί ήττες.