Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλάρα και εξάρα!

Μπαλάρα και εξάρα!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 17:57
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Σε ανοδική πορεία είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Μετά την άνετη νίκη την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ, οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο Ρέντη. Κυριάρχησαν απόλυτα και συνέτριψαν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 6-1. Δείχνοντας πώς είναι σε φόρμα και πλέον, φαίνεται η δουλειά του Ρικάρντο Πέρες και των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο.

«Κλειδί» για την εξάρα ήταν τα γρήγορα γκολ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αφενός στο 5' που έγινε το 1-0, αφετέρου στο 48' που έγινε το 3-1. Όταν χρειάστηκε ο γκολκίπερ Στουρνάρας ήταν στη σωστή θέση. Μάλιστα απέκρουσε και πέναλτι στο 27', αλλά δέχθηκε γκολ μετά το... ριμπάουντ που πήραν οι φιλοξενούμενοι.

Κωστανάσιος, Φέκκας, Μαρίνος και Βοΐλης ήταν σε πολύ καλή ημέρα, συνεργάστηκαν σε πολλές φάσεις και είχαν συμμετοχή σε όλα τα γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός. Αυτό, όμως, που μέτρησε περισσότερο ήταν η νοοτροπία, καθώς παρότι το σκορ ήταν 4-1 στο 72', οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν, συνέχισαν να κάνουν οργανωμένες επιθέσεις, αναζήτησαν κι άλλα γκολ και σκόραραν ακόμα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

5' 1-0: Ο Μαρίνος έπιασε φοβερό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

14': Σουτ του Κωστανάσιου μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

26': Κέρδισε πέναλτι η ομάδα του Απόλλωνα

27' 1-1: Ο Στουρνάρας απέκρουσε το πέναλτι του Ρώσση, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος σκόραρε και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν.

31': Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Βοΐλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα.

34': Ο Βοΐλης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τον τερματοφάλακα του Απόλλωνα να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια και δυσκολία...

39' 2-1: Ο Κωστανάσιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φέκκας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

48' 3-1: Ο Φέκκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Κωστανάσιος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά με κοντινό σουτ ο Γκοτζαμανίδης σκόραρε.

50': Σωστή αντίδραση από τον Στουρνάρα, σε μακρινό σουτ του Πετρά.

61': Μακρινό σουτ από τον Φέκκα, με δυσκολία απέκρουσε ο Σφυρλάς...

64': Εξαιρετική επέμβαση από τον Στουρνάρα σε σουτ του Τασιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

67': Ο Βοΐλης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μαρίνο, όμωε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σφυρλά.

72' 4-1: Ο Κωστανάσιος βρέθηκε σε θέση βολής, πέρασε και τον Σφυρλά και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

83' 5-1: Ο Βοΐλης γύρισε από τα δεξιά και ο Μαρίνος από κοντά, σαν σε προπόνηση, πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο ματς.

90'+4 6-1: Ο Τσερκώνης στον Μαρίνο, εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Βοΐλη που αξιοποίησε την ασίστ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Ντουμάνης (56' Πέιος), Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (80' Αρσενίδης), Φέκκας (68' Τσερκώνης), Μαρίνος, Βοΐλης

Απόλλων Σμύρνης Κ19: Σφυρλάς, Κανελλάκης, Τασιάς, Κοφίνης (74' Βελούτσος), Ρόδης, Πετράς, Κοντογιαννόπουλος (65' Τουρούκης), Παπακωνσταντίνου, Ρώσση, Μακρυνικόλας, Καστόρης.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά «Κάνιο»!

Χρόνια πολλά «Κάνιο»!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκλεισε σήμερα, Σάββατο (27/10) τα 42 του χρόνια, με τον Αργεντινό να λαμβάνει πολλές ευχές από όλη την οικογένεια των Πειραιωτών.